.blue Sizler için Güncellendi

İnşaat malzemeleri sektörünün en önemli e-ticaret sitelerinden biri olan www.istanbulteknik.blue, güncellenen sürümüyle, İstanbul Teknik müşterilerinin hizmetine sunuldu.

İnşaat malzemeleri sektörünün interaktif iletişim portalı ve e-ticaret sitesi olan .blue, yenilenen versiyonuyla ziyaretçilerin beklentilerini en üst düzeyde karşılamaya devam ediyor. İstanbul Teknik müşterilerinin hiçbir bir aracıya ihtiyaç duymadan alışveriş yapmalarını, cari hareketlerini, ürün stok durumlarını, ürün açıklamalarını, teknik detaylarını ve kendilerine özel tanımlanan fiyatları görmelerini sağlayan .blue, açılışından itibaren site üyelerinden gelen geri bildirimlere göre güncellendi.

Tüketicilerin değişen alışveriş alışkanlıklarını göz önüne alarak hazırlanan .blue, İstanbul Teknik müşterilerinin işlerini kolaylaştırarak, yer ve zaman fark etmeksizin ihtiyaç duydukları ürünlere anında ulaşabilmelerini sağlamaktadır. İnternet erişiminin
olduğu her yerde kolaylıkla kullanılabilen .blue yenilenmesiyle birlikte müşterilerinin işini daha da kolaylaştırıyor. Site, inşaat sektöründeki tüm aktörlere hitap etmesiyle de ayrı bir önem taşıyor.

Yeni Site Beraberinde Neler Getirdi?

Mart ayında faaliyete geçmesinin ardından inşaat sektörü tarafından büyük rağbet gören .blue’nun üye sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Site ile ilgili olarak İstanbul Teknik müşterileri, işlerinin bu sistem sayesinde büyük ölçüde kolaylaştığını dile getirdiler. Geleneksel yöntemlerin yanında böyle bir hizmetin kendilerine sunulmasından duydukları memnuniyeti dile getiren site üyeleri, memnuniyet kapsamı dahilinde kendilerini ziyaret
eden İstanbul Teknik personeline, .blue’nun kendileri için nasıl daha faydalı olabileceğine dair yorumlarını iletti. Müşterilerinden gelen olumlu ve olumsuz her yorumu daima bir ödül bilen İstanbul Teknik, bu görüşlerin her birini ayrı ayrı büyük bir titizlikle analiz ederek, sitenin güncellenmesine dair çalışmalarını başlattı. İstanbul Teknik beyin takımının kısa sürede hazırlıklarını tamamlamasıyla birlikte de site yenilenerek müşterilerin beğenisine sunuldu.

Üye Olmayanlar da Sipariş Verebilir

Bir önceki sürümde yalnızca üyelerin kendilerine özel tanımlı fiyatları görebildikleri sitede, artık ürün fiyatlarının görülebilmesi için siteye üye olma zorunluluğu ortadan kaldırılmış durumda. Siteden alışveriş yapabilmek için de üye olmak şart değil. Ziyaretçiler yeni .blue ile liste fiyatları üzerinden diledikleri ürünü satın alabiliyor. Sitenin modernize edilmiş yeni görüntüsü de göz dolduruyor. Ziyaretçiler, .blue’nun yeni sürümünde sitede en son görüntüledikleri ürünleri de ana ekranlarında görebiliyor. Yeni ürünlerin ve kampanyaların kolaylıkla fark edilmesini sağlayan yeni tasarım ile ziyaretçiler, ilgilendikleri ürünlere rahatlıkla ulaşabiliyor.

Sevk ve Fatura Adresleri

Müşterilerden gelen yorumlar doğrultusunda sevk adresleri alanı da güncellendi. Site üyeleri, siparişlerini göndermek istedikleri yerleri artık daha kolay bir şekilde sisteme tanımlayabiliyor. Devam etmekte olan şantiyesine ürün göndermek istiyorsa sadece bir tık ile bu işlemi halledebiliyor. Bunun yerine doğrudan kendi merkez firmasına ulaştırılmasını tercih ediyorsa da ‘fatura adresime sevk edilsin istiyorum’ kutucuğunu işaretleyerek büyük bir zahmetten kurtuluyor.

Ödeme Yapmak Artık Daha Kolay

Yeni sistemdeki en büyük yeniliklerden biri de ödeme sayfalarında oldu. Eski sistemde müşteriler sadece satın alma işlemi sırasında ödeme yapabiliyorken, yeni sistemde diledikleri takdirde online olarak ödeme yapabiliyor. Sitede oluşturulan ve anlık olarak güncellenen ödeme grafiği sayesinde üyelerin, geçmiş, gelecek ve ortalama vadedeki borçlarını kolaylıkla görmeleri sağlanıyor. Site, farklı ödeme alternatifleriyle de üyelerine avantajlar sunuyor.

Nakliye İşlemlerinizle Sizin Yerinize İstanbul Teknik İlgileniyor

Nakliyeler alanı da sitede göze çarpan önemli değişikliklerin hayata geçirildiği bir başka alan olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Diğer e-ticaret sitelerindeki alışıla geldik düzenin aksine, .blue’da üç farklı nakliye hizmeti sunuluyor. ‘Biz Halledelim’ şıkkında; müşteriler diledikleri takdirde tüm nakliye işlemlerinin İstanbul Teknik tarafından yürütülmesini tercih edebiliyor. Bu sayede, müşterinin farklı ambarlar ya da kargo şirketleri arasındaki telefon ve teklif trafiğinden kurtulması sağlanıyor. İstanbul Teknik, bu hizmeti sipariş verilen ürünlerin, müşterinin sistemde seçtiği sevk adresine teslim edilmesine kadar takip ediyor. Cüzi miktardaki nakliye bedelleri, müşterilere cari hesaplarındaki ödeme vadeleriyle faturalandırılıyor. Böylelikle müşteriler, nakliye için anında ödeme yapma sıkıntısından kurtularak, cari hesaplarında tanımlanan vadeler ile ödeme yapma avantajlarından faydalanıyor.

‘Ambara Teslim’ şıkkında, müşteriler dilerse kendilerinin sözleşmeli oldukları nakliye şirketlerine ürünlerinin teslim edilmesini talep edebiliyor. İstanbul Teknik’in sipariş edilen ürünleri, söz konusu ambara teslim etmesiyle de operasyon tamamlanmış oluyor.

Müşterilerin tercih edebileceği diğer nakliye seçeneği ise ‘Kendim Alacağım’dır. Bu nakliye tipinde müşteriler, sipariş verdikleri ürünleri, kendi araçlarıyla İstanbul Teknik’in Habipler
Deposu’ndan teslim alabiliyor.

Online İptal Modülü Devrede

Bir önceki versiyonda müşteriler, siparişlerini sadece mail ya da telefon yoluyla iptal edebiliyorlardı. Yenilen .blue sitesinde bu durum ortadan kaldırıldı ve site üyelerinin siparişlerini verdikten sonra 60 dakika içinde iptal etmelerini sağlayacak bir sistem geliştirildi. Müşterilerinin de müşterileri olduğunun bilincinde olan İstanbul Teknik, geliştirdiği bu sistem ile üyelerine bir başka kolaylık daha sağladı. Kurulduğu günden beri kalite ve müşteri memnuniyetinden taviz vermeyen İstanbul Teknik, .blue üyelerine özel olarak tasarladığı kampanyaların ve mobil uygulamaların da beklenen ilgiyi göreceğinin bilinciyle faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.

Müşteriler Bildirim Seçeneklerini Kendileri Belirliyor

Müşterilerden gelen geri beslemeler dahilinde güncellenen .blue sitesindeki en büyük yeniliklerden biri de bildirim seçeneklerinin kişiselleştirilebilmesi oldu. Müşteriler, kişisel tercihlerine göre SMS ve/veya mail yoluyla bilgilendirme alabiliyor. Bu sayede; ödeme yaptıklarında, Blue Para kazandıklarında, siparişlerini iptal ettiklerinde, ürünleri yola çıktığında ve bunun gibi konular hakkında anında bilgi sahibi olabiliyor. ‘İşinizi Kolaylaştırır’ sloganıyla müşterilerine daima en iyisini sunmaya çalışan www.istanbulteknik.blue android ve IOS sistemlerinde kullanılabilen mobil uygulaması ile ihtiyacınız olan çözümleri sunmaya devam ediyor.