Komşumuz Yunanistan’a Ürünümüz PU FlexoDerz ile Sağlam Pistler, Güvenli Uçuşlar…

İstanbul Teknik A.Ş.’nin Asfalt Grubu’na yeni katılan, çatlak ve derz dolgu ürünü PU FlexoDerz‘i Yunanistan Havaalanı projeleri teknik şartnamesine yazdırmaktan memnuniyet ve onur duyuyoruz..

Asfalt grubuna yeni eklenen ürünümüz PU FlexoDerz, modifiye edilmiş bitümlü poliüretan esaslı, çift bileşenli, solvent içermeyen, soğuk olarak kullanılan ve kürlenen hızlı bir çatlak ve derz dolgusudur.

Yunanistan’ da bulunan 14 ayrı havalimanı yaklaşık 1 yılı bulacak renovasyon çalışmalarına 2017 sonlarında başladı. 2017 başlarında Yunanistan bayimiz vasıtası ile projeye büyük bir önem vererek ihracat departmanımız ve mimari grubumuzun ortak ve özverili çalışmaları sonucu gerek projenin yerinde gerekse ülkemizde yoğun bir ar-ge çalışması yürüterek havalimanı saha betonları derzlerinde ürünlerimizin kullanılmasını sağlamış bulunmaktayız.

Ürünümüz PU FlexoDerz QA/QC den onay alarak tedarik listesine eklendi.

PU FlexoDerz ürünümüz projede gerek mevcut derzlerin sökümü sonrasında tamirat
amacı ile gerekse yeni yapılan derzlerde kullanılmaktadır.

Bugüne kadar projeye 14 ton malzeme gönderilmiştir.

Ülkemiz adına gurur verici olan ise yerli üreticilerinde böyle büyük inşaat projelerinde dünyaca sayılı dev mastik üreticileri ile beraber aynı onay listesinde yer alabilmesidir.

Tüm İstanbul Teknik ailesine gurur veren diğer hizmetlerimizi paylaşmak dileği ile….