Fabrikamız Açıldı

Bolu fabrikamız açıldı ve üretime başladı.

Bolu Karma ve Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi içerisinde toplam 30.000 m2 parsel üzerinde, 11.200 m2 kapalı alana sahip, bodrum ve zemin kattan oluşan, teknolojik olarak tüm yenilikleri yapısında barındıran fabrikamızın inşaatı tamamlandı ve üretime başladı.

Fabrika binamız betonarme karkas ve çatıda uzay kafes sistemi kullanılarak imal edilmiş ve ayrıca ısı yalıtımını sağlamak adına 1 O cm kalınlığında PIR dolgulu cephe ve membranlı çatı panelleri kullanılmıştır. Türkiye’de sayılı fabrikada bulunan yangın kesici duvar imalatımız ile üretim ve depo bölümlerimiz kendi içerisinde birbirlerinden ayrılmıştır.

Yine aynı parselde bulunan ve fabrikamıza hizmet edecek idari binamızın toplam kapalı alanı 1.850 m2 ‘dir. İdari bina içerisinde tüm ürünlerimizi sergileyebileceğimiz bir showroom, ofis bölümleri, kalite kontrol, test ve deney çalışmalarımız için oluşturulmuş tam donanımlı laboratuvarlar, yemekhane, gelen konuklarımız için misafir ağırlama bölümleri ve personelimize hizmet edecek olan lounge alanları bulunmaktadır.

Dönemin zor koşullarına karşın, aralıksız çalışarak 10 ayda tamamlanan fabrika binamız ve yeni eklenen makine parkurlarımızla birlikte geosentetik üretim kapasitemiz üç katına çıkmış, asfalt katkıları üretimimiz de çeşitlilik ve artış kazanmıştır.