Dora Botanik

Dora Botanik Genel Müdür Yardımcısı Mesut Ağacık ile kendi sektörünün, (peyzaj) öncü
kurumları arasında yer alan Dora Botanik hakkında konuştuk.

Yapısal ve bitkisel peyzajın tüm unsurlarını uzman mühendis ve mimarları ile yapmakta olan Dora Botanik, 200 ü aşkın personeli bünyesinde barındırmaktadır.

Bugüne kadar gerçekleştirdiğiniz projelerinizden bahseder misiniz?

Ülkemizin en önemli projelerinde öncü olarak yer almaktayiz. Dora Botanik olarak şu anda 11 şantiyemizi yönetiyoruz. Şu anki şantiyelerimizi takibini www.dorabotanik.com adresinden yapabilirsiniz.

İsimleri-Metrajları-Yapılan İş (GeoGreen ile ilgili) Kurum adları yerine yıllık 200 m² nin üzerinde bu ürünlerden kullanmaktayız. Dora Botanik’in yaptığı projeleri www.dorabotanik.com üzerinden görebilirsiniz.

Projeleriniz için çözüm ortağı ararken hangi kriterleri göz önünde bulunduruyorsunuz?

Resmi kurumlar tarafından onaylanmış analiz raporları, tse belgeleri bizim açımızdan önemli. Gelişi güzel merdiven altı ürün kurumumuz içerisine sokmamaktayız.

GeoGreen ile tanışmanız nasıl oldu?

Esasen referans yönüyle tanıştık.

Neden GeoGreen’i tercih ettiniz?

Kaliteli olması, Sektördeki firmalar arasında iyi bir kurum olması, önemli bir kriter. Dora Botanik olarak kalitesiz ürünlere ne zamanımızı, ne de toprak altında ileride ne olacağını bilmediğimiz malzemeleri kullanmamaktayız. Dora Botanik en önemli unsuru referans ile büyümesi. Bu nedenle kayda değer bir şikayetin tarafımıza gelmemesi bizim en büyük gurur kaynağımız.

İstanbul Teknik’in size sunduğu hizmeti nasıl değerlendirirsiniz?

Müşteri odaklı. Söylenen zamanda tedarik yapması nedeniyle Dora Botanik olarak tercih etmekteyiz.