Fuarlarda ve Seminerlerde İstanbul Teknik Konuşulmaya Devam Ediyor

İstanbul Teknik İnşaat; yoğun bir fuar ve seminer dönemini başarıyla geride bırakırken; katıldığı organizasyonlarda en çok konuşulan firmalar arasında yer aldı.
Geçtiğimiz Kasım ayında yoğun ve yorucu bir organizasyon furyasına imza atan İstanbul Teknik, katıldığı fuar ve seminerlerde adından oldukça sık söz ettirdi. Yurt dışı organizasyonlarda Türkiye’yi başarıyla temsil eden İstanbul Teknik, böylelikle yalnızca kendi marka değerine değil, ülkemizin marka değerine de katkıda bulundu.
İstanbul Teknik, 4-8 Kasım tarihleri arasında Batimat Paris 2013 Uluslar arası Yapı Fuarı’nda ürünlerini teşhir ettiği standı ile yer aldı. İMMİB tarafından 3. kez ulusal çapta katılım ile gerçekleşen organizasyonda İstanbul Teknik, global arenadaki müşterileri ile bir araya gelirken, pazardaki gelişmeleri yakından takip etti.
18 – 20 Kasım tarihleri arasında Gana’da düzenlenen GeoAfrica 2013’e katılan İstanbul Teknik, dünya çapındaki inşaat sektörü aktörlerine ‘Dökmetaş Dalgakıranların İç Katmanlarındaki Geogrid Donatılı Dolgunun Performansı’ konulu seminer verdi. İstanbul Teknik Proje Yöneticisi İnşaat Yüksek Mühendisi Volkan Öztuğ tarafından verilen seminer kapsamında katılımcılar; konu ile ilgili detaylı teknik bilgiler aldılar.
Fuar ve seminerler ile dolu Kasım ayının son organizasyonu 6. Ulusal Asfalt Sempozyumu ve Sergisiydi. 27 – 28 Kasım tarihleri arasında Ankara Sheraton Otel’de düzenlenen organizasyona İstanbul Teknik, asfalt konusunda uzman ekibiyle birlikte tam teşekküllü bir katılım sağladı. Asfalta dair mevcut süreçlerin, düzenlemelerin ve sektördeki gelişmelerin dile getirildiği oturumlar, İstanbul Teknik yetkilileri tarafından ilgi ile takip edildi. İstanbul Teknik, bu organizasyon vasıtasıyla Türkiye’nin ilk ve tek soyulma önleyici katkı malzemesi olan TeraGrip’i sektör oyuncularının beğenisine sundu. Gerek sunumu itibarıyla gerek de karşıladığı teknik özellikleri ile asfalt sektörünün beğenisini kazanarak tam puan alan TeraGrip, her zaman olduğu gibi tüm organizasyon boyunca İstanbul Teknik’in konuşulmasına neden oldu.