Geosentetikler, Geogrid, GeoArme Uygulama Alanları ve Yenilikler

İstanbul Teknik İnşaat Geosentetiklerin Tanıtımı İçin, İlgili Kamu Kurumlarına, Üniversitelere Ve Firmalara Seminerler Düzenliyor.

Geosentetikler ailesi geniş ürün ve uygulama yelpazesi ile çok farklı uygulamalar ile projelere ekonomik ve hızlı çözümler sunmaktadır. Bu çözümlerin tanıtılması amacıyla İstanbul Teknik İnşaat, sektörde üretici kimliği ile üstüne düşen misyonu gerçekleştirmek için çeşitli adreslerde farklı kapsamlarda seminerler organize etmektedir.

2018 yılında Erciyes Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesi, Tomarza Mustafa Akıncıoğlu Meslek Yüksekokulu, Işık Üniversitesi, TCDD Genel Müdürlüğü, Avcılar Belediyesi, Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Erciyes Üniversitesi İnşaat Kulübünün 13.Mart 2018 düzenlediği etkinlik öğrenci ve akademik kadronun geniş katılımıyla gerçekleştirilmiştir. TCDD semineri modernizasyon ve demiryolu yapım gruplarının geniş katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Bu seminerler özellikle geogrid, geotekstil, geohücre ve geoarme gibi malzeme ve uygulama tekniklerinin detaylarını içermektedir. Öğrenciler ve idare personelleri bu seminerlerde, sorularına farklı disiplinlerde sunulan çözümler, proje görselleri ve teknik hesap yöntemleri ile cevap bulmuştur.