Işık Peyzaj Türkiye’nin En iyi Peyzaj Markası Ödülüne Layık Görüldü.

Türkiye ve dünyaya hizmet eden Işık peyzaj, 2017 yılında GBM LONDON tarafından Türkiye’nin En iyi Peyzaj Markası ödülüne layık görüldü. Bu yıl 20. Kuruluş yılını kutlayan şirket, 4 kişi ile başlayan serüvenine iki yüz kişiyi aşmış çalışanıyla devam etmekte.

Bu ödül Işık Peyzaj’ ın yaptığı hizmetlerin dünya standartlarındaki kalitesini taçlandırmış oldu.

Yaptığımız imalatlarda dünyadaki gelişmeleri takip ederek teknolojinin sunduğu tüm imkanları kullanıyoruz.

Peyzaj uygulamalarında yapısal peyzaj, bitkisel peyzaj, otomatik bahçe sulama sistemleri, çevre aydınlatma, kentsel donatılar dahil, tüm dış mekân peyzaj imalatlarına uygun alanlarda hizmet veriyoruz ve sürdürebilir yaşam alanları imal ediyoruz.

Bugüne kadar GeoGreen ile ilgili gerçekleştirdiğiniz projelerinizden bahseder misiniz?


Projeleriniz için çözüm ortağı ararken hangi kriterleri göz önünde bulunduruyorsunuz?

çözüm ortağı olarak çalışabileceğimiz firmaların kriterlerini belirlerken Güvenilirliği, Projeye özel çözüm üretebilmelerini, Hızlı sonuç alabilmeyi, çözüm odaklı ve bireysel olarak ilgilenen yetkililerin bizlerle olan ilişkilerini dikkate alıyoruz.

GeoGreen ile tanışmanız nasıl oldu?

İlk olarak 2013 yılında Terrace Plus projesinde, hızlı tedarikleri ve kaliteli malzemelerinin İşveren tarafından takdiri sayesinde tanışmıştık.

Neden GeoGreen’i tercih ettiniz?

Dünya Standartlarında yerli üretimi başardıkları için Geogreen ile çalışmayı tercih ediyoruz.

İstanbul Teknik’in size sunduğu hizmeti nasıl değerlendirirsiniz?

Hem teknik hem de tedarik süreci konusunda hızlı ve etkili sonuç alabildiğimiz sayılı firmalardan biri olduğu için İstanbul Teknik’ e teşekkür ediyoruz.