Prima Bant Ailesine Yeni Üyeler Katıldı

İstanbul Teknik’in bant ürün gamı gelişerek büyümeye devam ediyor. Müşteri ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda, maksimum kalite anlayışıyla bant ürünleri geliştirilerek Prima ailesine yeni üyeler katıldı.

Prima Butil Keçeli Bantlar

Bu ürünler; suya dayanıklı keçeli butil bant olup, yüksek yapışma ve çok yüksek yaşlanma direncine sahiptir. İnşaat sektöründe boşlukların ve derzlerin kapatılmasında kullanılır. Bu tip bantların bir diğer özelliği de boyanabilir ve sıvanabilir olmasıdır.

 

Prima Bitümlü Alüminyum Polyester Folyo Bantlar

Suya dayanıklı alüminyum polyester folyo taşıyıcılı butil bant olup, yüksek yapışma ve çok yüksek yaşlanma direncine sahiptir. İnşaat sektöründe boşlukların ve derzlerin kapatılması için kullanılır.

 

 

Prima Akrilik Özel Folyolu Bantlar

Akrilik olup yüksek yapışma özelliğine sahip çok soğuk havalarda kullanılabilen esnek ve yumuşak bir banttır. Yüksek yaşlanma ve ısı direncine sahiptir. Bu ürün, çatı membranları ve hafif pürüzlü dış cephe bariyerlerinin birleşimlerinde kullanılır. Ayrıca yapışkan yüzeyler içermeyen yüzeylerin; ahşap, beton ve tuğlaya kuvvetlice yapışmasını sağlar. Çatı ve dış cephe membranların tamirinde de kullanılır.

Prima Akrilik Polyester File Takviyeli Bantlar

Çift tarafı yapışkan olup, bant rulosu açılır açılmaz kullanıma hazır banttır. Özellikle ulaşımı zor yüzeylere uygulamak için kendinden yapışkan olması özelliği ile uygun bir üründür.

 

 

Prima Akrilik Alüminyum Folyolu Bantlar

Aleve dayanıklı saf alüminyum folyolu akrilik banttır. Düşük ve yüksek sıcaklıklarda yalıtım amaçlı kullanılır.

 

 

Prima Sentetik Kauçuk Bez Bant

İyi yapışan sentetik kauçuk bir yapıştırıcı ile kaplanmış, esnek ve pürüzsüz bir bezden oluşan banttır. Boru hatlarının ve hava kanallarının sızdırmazlığı ile tamiratı ve
kaplanması için zor bölgelerde rahatlıkla kullanılır. Ek olarak paketleme amaçlı olarak da kullanılmaktadır.

 

Prima Butil PE Folyo Bant

Su direnci ve yüksek yaşlanma direnci ile çok iyi tutunabilen, yüksek elastikiyet kabiliyeti ile maksimum tutunma kabiliyetine sahip PE folyolu butil banttır. Hava bariyerlerinin sürekli sızdırmazlığı için çatı ve inşaat alanında söz konusu amaçla kullanılır.