İstanbul Teknik Genel Müdürü Macit Tanyol’dan

Değerli iş ortağımız, Haber Teknik’in yeni sayısı ile sizleri selamlıyor olmanın mutluluğunu bir kez daha yaşıyoruz.

Bir önceki sayımızdan, elinizdeki altıncı sayımıza kadar geçen zaman içinde önemli gelişmeler yaşandı. Bunlardan ilki, her geçen gün daha da büyüyen İstanbul Teknik’in artık bir anonim şirket olmasıdır. 1998 yılında çıktığımız yolculukta, şirket misyonumuz doğrultusunda ilerleyerek her gün, bir öncekinin üzerine koyarak büyümeye devam ettik. Bugün de İstanbul Teknik ailesi olarak bu güzel haberi sizlerle paylaşmanın mutluluğu içindeyiz.

Firma olarak attığımız bir diğer güzel adım ise İstanbul Teknik Asfalt Teknolojileri Limited Şirketi’nin faaliyetlerine resmi olarak başlamış olmasıdır.

İstanbul Teknik olarak 2011 yılında araştırma ve geliştirme faaliyetlerimizi yürütmek üzere laboratuvarımızı kurduktan sonra 2012’de asfalt kimyasal katkı ürünleri için kendi reçetelerimizi oluşturmaya başlamıştık. Geçen beş yıl içinde Türkiye’deki üreticilerin, asfalt kimyasalları konusunda dışa bağımlılığından ötürü yaşadıkları sıkıntıları gördük ve firma olarak bunu ortadan kaldırmayı hede edik. Bunun yolunun da tamamen asfalt kimyasal katkıları pazarına odaklanmaktan geçtiğini fark ettik. İstanbul Teknik Asfalt Teknolojileri de bu amaçlarımız doğrultusunda doğdu.

Siz değerli okuyucularımıza vereceğimiz bir diğer müjde de e-ticaret sitemiz www.istanbulteknik.blue’nun sürümünün yenilenmesidir. Müşterilerimizin diledikleri ürünlere, zaman ve mekan fark etmeksizin ulaşmalarını sağlayan, aynı zamanda da bir karşılıklı iletişim portalı olan çiçeği burnundaki sitemize olan ilgi her geçen gün artmaktadır. İlk sürümünü müşterilerimizin hizmetine sunduktan sonra da üyelerimizden gelen görüşler çerçevesinde sitemizi güncelledik. Sitemizin güncellenmesi ile ilgili detayları dergimizin sayfalarından okuyabilirsiniz. İstanbul Teknik, 433 numaralı Vergi Usul Kanunu genel tebliği gereği, e-Arşiv uygulamasına geçmiştir. Bu sayede İstanbul Teknik’in e-Faturalarının elektronik ortamda muhafazası, ibrazı ve raporlanması sağlanacaktır. Biz yeni sayımızı büyük bir heyecan ve mutluluk ile hazırladık. Umarız sizlerin de bu duygularla okumasını sağlayabiliriz. Önümüzdeki sayıda görüşmek dileğiyle, iyi okumalar dilerim.

Macit Tanyol
İnşaat Mühendisi
İstanbul Teknik Genel Müdürü