İstanbul Teknik Yeni Ürünleri ile Büyüyor!

“Doğru Ürün Doğru Çözüm” sloganımıza uygun şekilde, çok geniş ürün yelpazemiz ile farklı proje ihtiyaçlarını
karşılayabiliyoruz.

Serkan Sarı
İnşaat Yüksek Mühendisi
Ürün Teknik Müdürü

Geomembran hattımız 2,40 m eninde HDPE, LLDPE, VLDPE, PP hammaddeler ile koekstrüzyon teknolojisi kullanarak sinyal tabakalı tünel membranları, tek veya çift taraflı geliştirilmiş yüzeyli özel geomebranlar ve tekstil ile birleştirilmiş membranlar gibi çok farklı yapıda ve kullanım amaçlı ürünler çıkartabilmektedir. Sinyal tabakalı membranlarda, 0,2 mm sinyal tabakası istenen, Avrupa şartnamelerine uygun geomembranlar üretebiliyoruz. Ayrıca temiz su göletleri ve su depoları için tasarlanmış, kimyasal madde salınımı olmayan özel ürünler sunabiliyoruz. Dış cidarları setleştirilmiş veya yumuşatılmış, çekirdek ve dış yüzey kaplamalı 3 tabakalı özel membranlar da yine sektörümüze sunduğumuz ürün grupları arasındadır. Bina inşaatlarında kalıp içerisine yerleştirilen ve beton ile direkt olarak yapışabilen geotekstil yüzeyli geomembranlar da bir çok temel uygulamasında yaşanan sıkıntıları en aza indirmek için sektörümüzün hizmetindedir.

Geohücreler; zemin stabilizasyonu, şev erozyon kontrol ve peyzaj uygulamalarında kullanılan yaygın bir üründür. 1,3 mm ile 1,8 mm et kalınlığı aralığında 75 – 300 mm yüksekliğinde, 250 – 680 mm kaynak mesafe aralığında çok geniş bir yelpazede ürünlerimizi farklı mühendislik uygulamaları için sunabiliyoruz.

Ayrıca membran üstü halatlı uygulamalar için özel tasarlanmış delik konfigürasyonlarımız mevcut. GeoArme duvarların ön yüz elemanı olarak da kullanılabilen geohücreler deliksiz ön yüzlü olarak üretilebilmektedir.

Drenaj levhası temel yalıtımlarının ve yeşil çatı uygulamalarının vaz geçilmez ürünleri olup firmamıza özel tasarımlarıyla öne çıkan 20 mm, 10 mm ve 8 mm kabarcık yüksekliğine sahip, tek taraflı veya çift taraflı geotekstil ile lamine edilmiş drenaj kompozitlerini de üretmekteyiz. Drenaj levhası grubunda “doğru ürün doğru çözüm” sloganımıza uygun şekilde çok geniş ürün yelpazemiz ile farklı proje ihtiyaçlarını karşılayabiliyoruz.

Bolu fabrikamızın diğer bir üretim alanı olan asfalt kimyasalları konusunda modifiye bitüm ve modifiye bitüm emülsiyon tesisimiz sayesinde hazır modifiye bitüm emülsiyon üretimi, tek ve çift komponentli sürme su yalıtım membranları üretimlerimizde hayata geçmiştir.

İnşaat sektörünün en büyük iş kalemlerinden üst yapı ve alt yapı alanlarında bina, yol, tünel, istinat duvarı, gölet, kimyasal atık havuzları inşaatlarında kullanılan çok sayıda ürünümüz ile mühendislik çözüm ve tasarımlarında, yerimizi daha güçlü şekilde korumayı ve geliştirmeyi hedefliyoruz.