İstanbul Teknik’ten Bir Hizmet Daha – binbirteknik.com

İstanbul Teknik, inşaat sektörü profesyonellerinin ihtiyaç ve beklentilerine yenilikçi çözümler sunan, yepyeni bir e-ticaret platformu oluşturdu.

Sektörümüzde yüzlerce markanın binlerce ürünü var. Ve elbette bu ürünlerin perakende mantığı ile tek tek satıldığı pek çok e-ticaret sitesi de mevcut. Ancak bunlar profesyonellerin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamayan yetersiz platformlar. İstanbul Teknik, yıllardır edindiği bilgi birikimini, tecrübesini yansıtarak, profesyonellerin beklentilerini karşılayan ve onların işlerini kolaylaştıran, kazançlarını artırmayı hedefleyen binbirteknik.com’u oluşturdu.

Sektörün önde gelen markalarının ürünlerini bir arada bulacağınız binbirteknik.com‘da, aradığınız ürünlere tek adresten ulaşırken, farklı markaların alternatif ürünlerini de aynı anda görebilecek, karşılaştırarak seçim yapabileceksiniz. binbirteknik.com‘da hem toptan, hem de seçili ürünlerde perakende olarak sipariş oluşturabilirsiniz.

Bir diğer fark ise güvenli ödeme yöntemleri ile karşınıza çıkıyor. Ödemenizi kredi kartı ve havale ile yapabileceğiniz gibi, cari hesabınız ile de ödeme yapabileceksiniz. Ayrıca her alışverişinizde bluepara kazanacak ve dilediğiniz yerde harcayabileceksiniz. Türkiye’nin her noktasına hizmet veren binbirteknik.com’un müşterilerine özel sunduğu bu avantajlardan, sisteme üye olarak sizler de faydalanabilirsiniz.

Siparişlerinizin sevkiyatı size en yakın depodan gerçekleşeceği için, nakliye maliyetleriniz azalırken dilerseniz ürünleri depodan kendiniz teslim alarak, hiçbir nakliye bedeli ödemeyebilirsiniz. Binbirteknik.com’a tedarikçi olarak da katılabilir, sizler de e-ticaret tecrübemizin vermiş olduğu avantajlardan faydalanabilir ve satışlarınızı arttırabilirsiniz.

Unutmayın… Bu platform sektör profesyonelleri için tasarlandı. Önde gelen
markalar ve müşterileri burada. Bu büyük organizasyondan sizler de yararlanın;
İşinizi kolaylaştırmaya, kazancınızı artırmaya başlayın.