Kolombiya Satışı ile Yeni Bir Dönüm Noktası

Dünyanın en büyük Latin Amerika kökenli Global Şirketi olan müşterimiz, Tekdrain Drenaj Levhası Serisi ile çözüm ortağı olarak İstanbul Teknik’i seçti.

Müşterimiz, inşaat ve altyapıdan tarıma, enerjiden otomotive kadar birçok farklı sektörünün önde gelen ürün ve çözümleri sağlayıcısıdır.

6 ay süren şirket yetkililerinin teknik değerlendirmeleri sonucunda, İstanbul Teknik firmanın resmi tedarikçisi oldu. TekDrain GDL 600/200 Drenaj Levhası Kolombiya’ya sevk edilmiştir.

TekDrain GDL 600/200 Drenaj Levhası, yüksek yoğunluklu polietilenden üretilmiş (HDPE), bitki köklerine ve çürümeye karşı dayanıklı, perde duvarını sudan ve rutubetten koruyarak suyun süzülmesini geotekstil yardımıyla sağlayan, koruyucu geotekstilli filtre tabakalı drenaj levhasıdır.

Müşterilerimiz için yenilikçi ve değerli iş çözümleri geliştirmek firmamız için çok önemlidir. Müşterilerimize daha fazla değer yaratarak değerli iş çözümlerimizi onlara sunmak ve başarı elde etmelerini sağlamak için çözüm ortağı olarak müşterilerimize yardımcı olmaya devam edeceğiz.