Forcell Hücresel Dolgu Sistemi Şanlıurfa Viranşehir Millet Bahçesi Projesi’nde

Güray Engin
Geosentetik
Ürünler Satış
Uzmanı

Şanlıurfa İli Viranşehir İlçesi Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi kapsamında şev düzenlemelerinde İstanbul Teknik İnşaat üretimi olan ForCell T 340/150 (340mm kaynak mesafesi, 150 mm yükseklik) hücresel dolgu ürünlerimiz tercih edilmiştir.

Bölgenin gözde müteahhitlerinden İm-Sa İnşaat’ın yükleniciliğinde yapılan uygulamada şev stabilitesi için kullanılan ForCell ürünlerimiz sahada rahat uygulama ve taşıma açısından özel ölçülerde üretilmiştir. Şev düzenlemelerinde; şev stabilitesini sağlamak, nizami eğimler ve düzgün yüzeyler oluşturmak amacı ile ForCell hücresel dolgu ürünlerimiz ergonomik çözümler sunmaktadır.

ForCell hücresel dolgu ürünlerimiz yaygın kullanımı olan şev stabilitesinin yanı sıra, zayıf zemin dolgularında platform oluşturmak için, geogrid donatılı istinat duvarlarında ön yüzey elemanı olarak veya kendi başına istinat duvarı olarak kullanılabilmektedir.

Güzide şehrimiz Şanlıurfa’ya değer katan Viranşehir Millet Bahçesi’nde İstanbul Teknik İnşaat ürünlerinin tercih edilmesinin haklı gururunu yaşıyoruz.