İstanbul Teknik, Faaliyetlerini Kurumsal Kaynak Planlaması Yazılımı (ERP) ile Yürütüyor

İstanbul Teknik İnşaat, siz kıymetli müşterilerine daha iyi hizmet vermek için, tüm faaliyetlerini Microsoft’un Dynamic Ax ERP sistemi ile yürütüyor.

İstanbul Teknik, siz kıymetli müşterilerine daha iyi hizmet götürebilmek için sadece ürün yönüyle değil, hizmet yönüyle de yürüttüğü faaliyetlerini geliştirmeye devam ediyor. Bir yılı aşkın bir zamandır kullanılan, Türkçesi “Kurumsal Kaynak Planlaması” olan ERP (Enterprise Resource Planning), ile tedarik yönetiminden, stok takibine kadar pek çok iş tek bir elden yürütülebiliyor. Kaynak planlaması konusunda bir dünya markası olan Microsoft Dynamics Ax’ın tercih edildiği ERP programı ile İstanbul Teknik’in iş süreçlerinin yönetimi de dünya devlerinki ile aynı statüye yükselmiş durumdadır.

İstanbul Teknik’in mal ve hizmet için gereken iş gücü, makine ve malzeme gibi kaynaklarının verimli bir şekilde kullanılmasını sağlayan bütünleşik bir yönetim sistemi olan Axapta ile geleceğe daha emin adımlarla ilerlenebilecek.

ERP programı ile; üretim, tedarik zinciri, müşteri ilişkileri, insan kaynakları, proje ve mali hususlardaki konular tek bir kaynaktan planlanabilmektedir.