İstanbul Teknik’ten Çalışanlarına İkinci Bir Emeklilik İmkanı

İstanbul Teknik’in kadrolu personeli için iki yıl önce başlattığı Bireysel Emeklilik ‘BES’ hizmeti her geçen gün artarak devam ediyor. İstanbul Teknik, bu vesile ile hem çalışanları adına para biriktiriyor hem de onlara ikinci bir emeklilik imkanı sunuyor.

İstanbul Teknik, iki yıl önce şirket personeline daha iyi hayat şartlarında yaşaması ve zorlu iş hayatı sonucunda elde ettiği emeklilik günlerini daha rahat geçirmesi için başlattığı Bireysel Emeklilik Sigortası ödemeleri devam ediyor.

Şirket yönetiminin çalışanlarının yaşam standartlarını yükseltmeye yönelik hazırlamış olduğu bireysel emeklilik ödemeleri iki yıldır kadrolu personel için düzenli olarak yapılmaktadır. Bu bağlamda İstanbul Teknik üst yönetimi şirket personelinin çalışma hayatı bittikten sonra da yaşam standartlarını daha kaliteli devam ettirmesi için tüm gayretiyle çaba sarf ediyor.

Bireysel emeklilik kapsamında, kadrolu personel adına açılan hesaplar ile her ay düzenli olarak ödemeler yapılıyor. Bu ödemeler neticesinde ilgili şirket personeli, kendi hesabına yatırılan parayı bir sefer de toplu olarak alabildiği gibi dilerse ömrünün sonuna kadar aylık olarak da temin edebiliyor.

Bireysel emeklilikten 54 yaşından sonra faydalanabiliyor.