IT’miz Gelişiyor

Türkiye’nin geogrid Üreticisi olarak, geosentetiklerle ilgili ülkemizdeki bilgi birikimine katki saglayan çalismalara destek vermek sorumluluğumuzdur.

Faturalar ve Arşiv
Ticaret firmalarının hacimlerine göre fatura kesmesi ve bu faturaları
müşterilerine ulaştırması gerekir. Bu da zaman ve iş gücü kayıplarına neden olmaktadır. İstanbul Teknik 2014 tarihi itibari ile e-arşiv ve e-fatura uygulamasına geçerek, faturaları standartlara uygun elektronik belge ile hazırlayıp, kargo ile uğraşmaksızın  müşterilerine elektronik ortamda göndermekte ve iletişim sürecini hızlandırmaktadır. Sistemindeki arşivleme özelliği sayesinde geriye dönük tüm faturaları zaman kaybı olmaksızın tek tıkla ulaşma imkânı sunmaktadır. Bu sayede fatura kesme maliyetlerini minimize edip müşteri memnuniyeti sağlamaktadır.

Elektronik Haberleşme

Elektronik haberleşme alanında etkin rol oynayan İstanbul Teknik bu alanda birçok mecrada varlığını sürdürmektedir. E-mail marketing sistemi ile sisteminde kayıtlı tüm müşterilerine yenilik, tebrik, bilgi ve kampanyalarla ilgili duyurularını ileterek zihinleri taze tutmaktadır. Sosyal medya üzerindeki hesapları ile de güncel haberler, referanslar, ürün ve ürün  montajları hakkında kısa bilgiler vermeye devam etmekte ve sayfayı güncel tutmaktadır. istanbulteknik.com ve istanbulteknik. blue üzerinde sürekli geliştirilen modüller sayesinde,
hem var olan müşterilerine daha iyi hizmet sunmakta hem de yeni müşterilerin ulaşmasını kolaylaştırarak sektöründe fark yaratmaktadır.

Uluslararası Geosentetikler Derneği (IGS) Türkiye
Şubesi tarafından organize edilen SEKİZİNCİ ULUSAL GEOSENTETİKLER KONFERANSI 16-17 Mayıs 2019 tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştirilecektir. Bilim insanları, idare ve sektör temsilcilerinin katılımlarıyla  geosentetiklerle ilgili akademik çalışmaların, projelerin, teknolojik gelişmelerin tartışıldığı bu
önemli konferansa İstanbul Teknik Platin Sponsor olarak destek vermektedir. Tek yerli geogrid üreticisi olarak, geosentetiklerle ilgili  ilkemizdeki bilgi birikimine katkı sağlayan çalışmalara destek vermek sorumluluğumuzdur. Geosentetiklere ilgi duyan herkesi konferansa davet etmekten mutluluk duyarız.