‘‘Şampiyon’’ İstanbul Teknik

İstanbul Teknik Basketbol Takımı’nın potadaki yükselişi durdurulamıyor. Bir önceki turnuvada üçüncülük kürsüsüne çıkan İstanbul Teknik, “2. Geleneksel Canpa Streetball Turnuvası”nda şampiyon oldu.

İstanbul Teknik, 14 Ekim’de Ankara Canpa’nın İncek’teki tesislerinde “Mutluluk
Bulaşıcıdır” sloganıyla düzenlenen “2. Geleneksel Canpa Streetball Turnuvası”nda birincilik kürsüsüne çıktı. İncek’teki organizasyonda tüm Canpa Ailesi; çalışanları, tedarikçileri ve müşterileriyle bir araya geldi. Yaz mevsiminin sporla uğurlandığı ve fairplay çerçevesinde kıran kırana mücadelenin yaşandığı Turnuva’ya 14 takım katıldı. Bu takımlar; İstanbul Teknik, .blue, Tepe Mesa, Özka, Entegre, GPTV, Hilti, Üntes, Asa Proje, Rönesans, Asa Elektro Mekanis, Tefirom, Canpa, REC ve BAY’dı.

İstanbul Teknik Şampiyonluk Kürsüsünde

Şampiyonluk kürsüsüne İstanbul Teknik’in çıktığı organizasyonda; Rönesans ikinci, Asa
Elektronik ve Mekanik üçüncü oldu.
Düzenlenen Turnuva ile ilgili olarak İstanbul Teknik Basketbol Takımı Kaptanı Macit Tanyol şunları söyledi: “İkinci kez katıldığımız bu organizasyonda Canpa’ya göstermiş oldukları misafirperverlik için tekrar teşekkürlerimi sunmak istiyorum. İnşaat sektörünün önde
gelen firmalarını böylesine güzel bir organizasyonda bir araya getirerek tatlı bir rekabet
içinde keyifli zaman geçirmemizi sağladılar

Macit Tanyol: “Turnuvaya katılan tüm sporcuları kutluyorum.”

İstanbul Teknik olarak sportif organizasyonlarda yer almaya elimizden geldiğince özen
gösteriyoruz. Basketbolun yanı sıra futbol organizasyonlarına da katılım sağlıyoruz.
Bu katılımlar sayesinde şirket içindeki personelimiz, hem gün içinde yaşadıklarI stresten sıyrılıyor hem de ekip içindeki birlik ve beraberlik duygusu güçleniyor.
Hele ki bugün olduğu gibi sahada döktüğümüz terin karşılığını bir kupa ile taçlandırınca daha da mutlu oluyoruz. Turnuvaya katılarak sahada mücadele eden tüm sporcuları
canı gönülden kutluyorum.”

Ev Sahibi Canpa

1985 yılında kurulan Canpa; sadık müşteri, tutkulu çalışan ve uzun vadeli marka imajı düsturuyla faaliyetlerini sürdürmektedir. İçinde yer aldıkları tüm işlerde farklılık yaratan ve Canpa dokunuşu hissettiren firma, Türkiye yalıtım sektörünün ilk akla gelen markası olma yolunda müşterilerine 32 yıldır hizmet veriyor.