İstanbul Teknik, 2017 Sonu Kontrat Bedelini 120 Milyon TL Olarak Açıkladı

Firma başarısını, başta geosentetik ürünleri olmak üzere, bunların kullanıldığı alanlarda ihtiyaç duyulan mühendislik çözümleri ile elde ediyor.

Macit Tanyol: “Gelişerek, büyüyoruz.”

İstanbul Teknik İnşaat Genel Müdürü Macit Tanyol tarafından yapılan açıklamada şunlar yer aldı: “İstanbul Teknik, daha fazla müşterimize daha fazla konuda hizmet sunarak büyümektedir. Tüm mesai arkadaşlarım da ortak hedeflerimiz doğrultusunda
sorumlu oldukları süreçleri başarıyla yürütmektedir. Firma olarak geosentetikler, yalıtım ürünleri, asfalt kimyasal katkıları, beton ürünleri ve dilatasyon sistemleri konusunda hizmet vermekteyiz. Ürün tedariğini sağlarken, bir taraftan da müşterilerimize mühendislik çözümleri hususunda destek oluyoruz. En küçük ölçekli projeden, en kapsamlı işe kadar bahsettiğim bu hizmeti sunuyoruz. Bizim için işin büyüğü küçüğü yok. Müşterinin önemsizi yok. Tüm müşterilerimize aynı yakınlıktayız ve ihtiyaç duydukları an yanlarındayız. Bizi buralara getiren de bu felsefimizdir.

“Bizimle çalışan müşterilerimiz, sonraki projelerinde de yine bizi tercih ediyor.”

Her zaman müşterilerimize daha iyisini nasıl sunabiliriz sorusunun yanıtlarını arıyoruz. İlk günden beri bu böyle. Bundan dolayı da bizimle çalışan müşterilerimiz, sonraki projelerinde
de yine bizi tercih ediyor. Bu bir tesadüf değil. Bu azimli çalışmanın, disiplinin, hedeflere odaklanmanın ve güçlü bir şantiye yönetim ekibine sahip olmanın doğal sonucudur. Bu da işimizin kalitesini göstermektedir. Demek ki; çalıştığımız müteahhitler, yaptığımız işlerden memnun kalıyor ve aynı sonuçları alabilmek, işlerini riske etmemek için yine ve yine bizimle çalışıyorlar. Biliyorlar ki; bu işi yapsa yapsa en iyi şekilde İstanbul Teknik yapar. Bu da işin o adımında müteahhitlerin gönüllerinin rahat olmasını sağlıyor. İstanbul Teknik var ise bizim artık işin o aşamasını düşünmemize gerek yok diye düşünüyorlar.

İstanbul Teknik, Dünya Çapındaki Şantiyelerin Tercihi

Dünya’nın en uzun üçüncü karayolu tüneli Ovit Tüneli’nin sonuna geldik. Ovit Tüneli yakında vatandaşlarımızın hizmetine açılacak. Cengiz İnşaat, bu Proje’nin yalıtım ve beton işleri için bizi tercih etti. Yaptığımız iş ile ilgili memnuniyetlerini de açıldığında Türkiye’nin en uzun tüneli olacak Zigana Tüneli’nde tekrar bizimle çalışarak gösterdiler. Zigana Tüneli, Türkiye’nin en büyük tünel şantiyesidir. Projede, yaklaşık 1 milyon metrekare GeoSeal Membran ve GeoTeknik Örgüsüz Geotekstil ürünü kullanılacak. Bunun yanında da 500 bin metreküplük beton imalatı yapacağız. Zigana Tüneli vesilesiyle biz de Cengiz İnşaat ile tekrar çalışmanın mutluluğunu yaşayacağız. Bu bahsettiklerim dünya çapında projeler olması itibariyle önemlidir. Bunların yanında İstanbul Teknik’in devam eden şantiyelerindeki çalışmalar tüm Türkiye genelinde yürütülmektedir.

“Güçlüyüz; büyüyeceğiz ve ilerleyeceğiz.”

Başarı hiçbir zaman tek bir kişiye mal edilemez. Firma olarak bu başarının büyük bir takıma ait olduğunu biliyoruz. Dolayısıyla da bu haklı gururu İstanbul Teknik Ailesi olarak hep birlikte yaşıyoruz. Geldiğimiz nokta, hiçbir İstanbul Teknikli için yeterli değildir. İstanbul Teknikliler olarak gücümüzün farkındayız. Hedefimiz doğrultusunda; büyümeye ve ilerlemeye devam edeceğiz.”