20-22 Eylül’de Essen’de düzenlenen Yol İnşaatı ve İnşaat Mühendisliği Ticaret Fuarı Infratech’e Katıldık

Hayriye Sarı
İhracat
Kıdemli Satış Uzmanı

Pandemi sebebiyle geçtiğimiz iki yıl boyunca ertelenen fuarlar ve konferanslar, Eylül ayı itibariyle yoğun bir program ile başladı. Avusturalya’dan Amerika kıtasına kadar, dünyanın 80 ülkesine ihracat yapan İstanbul Teknik olarak bu yoğun fuar programını yakından takip ettik. Yurt dışı organizasyonlarda Türkiye’yi başarıyla temsil etmeye özen gösteren İstanbul Teknik, yalnız kendi marka değerine değil, ülkemizin marka değerine de katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Bu sene katılımcı olduğunuz bir diğer fuar da yol inşaatı ve inşaat mühendisliği ticaret fuarı InfraTech, 20-22 Eylül 2022 tarihleri arasında Messe Essen’de gerçekleşti. Bu vesileyle, 240 katılımcı kendilerini ilgililere tanıtma fırsatı buldu.

Biz de bu vesileyle genişleyen ürün yelpazemizi çözüm ortaklarımızla paylaşma şansını yakaladık. Uzun yıllardır sektörde lider pozisyonunda olduğumuz geogrid üretimimizin yanı sıra, ürün gamımıza yeni giren HDPE, LLDPE, VLDPE, PP geomembranları, zemin stabilizasyonu, şev erozyon kontrol ve peyzaj uygulamalarında yaygın kullanılan geohücreleri, temel yalıtımlarının ve yeşil çatı uygulamalarının vazgeçilmez ürünleri olan drenaj levhalarını fuar sırasında katılımcı ve ziyaretçiler ile paylaştık.

EuroGeo7 Konferansına ve InfraTech fuarına katılımlarımızın yanı sıra; bahçe ve peyzaj endüstrisi için lider ticaret fuarı olarak kabul edilen GalaBau Fuarı’na ve inşaat sektörü için uluslararası çok ihtisaslı ticaret fuarı olan Batimat Fuarı’na ziyaretler gerçekleştirdik. İstanbul Teknik olarak kurulduğumuz günden bu yana oluşturduğumuz vizyon çerçevesinde, hedeflerimize her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz ve hedeflerimizi de her geçen gün daha da ileriye taşıyoruz.