Üretimimiz Büyüyor, Fabrikamız Gelişiyor

11 ana grupta dev üretim hattı…

Bolu Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan, toplamda 30.000m² alana sahip, teknolojik olarak tüm yenilikleri yapısında barındıran fabrikamız, kurulduğu günden bu yana üretmeye ve yeni ürün gruplarıyla gelişmeye devam ediyor.

Cemil Aytaç
Fabrika Müdürü

Geogrid ve Geokompozit Üretim Hattı

Türkiye’nin tek yerli ve en yüksek kapasiteli geogrid üreticisiyiz. Polyester ve cam elyaf ipliklerin dikdörtgen formda dokunmasıyla tek yönlü ve çift yönlü olarak üretilen ve ayrıca geotekstil taşıyıcıyla lamine edilen gridleri, projelerin taleplerine uygun olarak üretmekteyiz. Ürünlerimiz kendi alanlarında 20 kN/m2 den 800 kN/m2 kadar mukavemet sağlayabilirken, şartnameye uygun çözüm sunabiliyoruz. Fortex Tek Yönlü ve Çift Yönlü, Geokompozit, Fortex Mat, AsfaltTex geogridleri ile yıllık 12 milyon m2 hacmi ile üretmeye devam ediyoruz.

Geomembran Üretim Hattı

Ayırıcı ve geçirimsiz özelliğiyle yüksek mukavemet değerlerine sahip, çeşitli zemin ve yüzeylerde kullanılmak üzere fabrikamızda üretilmektedir. 1mm ve 3mm kalınlıklar arasında PE, PP Geomembranları, koekstrüzyon yöntemi ile tek, iki veya üç tabakalı şekilde üretebiliyor, HDPE ve VLDPE’den mamül edilen GeoSeal HDPE ve GeoSeal XFLEX ürünlerimizi projenin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda %99 saf malzeme ile üretmeye devam ediyoruz.

Drenaj Levhası Üretim Hattı

Temel yalıtımı, yeşil çatı, atık saha, tünellerde kullanılmak üzere fabrikamızda drenaj levhası üretimi yapılmaktadır. Drenaj levhalarımız yüksek yoğunluklu polietilen (HDPE) mamül olup, 8mm, 10mm ve 20mm ve yeşil çatı grubunda kullanılmak üzere 25mm ve 40mm kabarcık yüksekliği ile üretilebilmekte ve üzerine tek taraflı veya çift taraflı olarak geotekstil lamine edilebilmektedir. Drenaj levhalarımız uzman mühendislerimiz tarafından büyük bir titizlikle tasarlandı. Tasarım özellikleri sayesinde yüksek mukavemetlere karşı büyük direnç gösterebilmekte ve ömrünü uzun süreler koruyabilmektedir. Hattımızdan 2,5 metre enine kadar rulolar halinde üretim yapabilmekteyiz.

ForCell Üretim Hattı

Zemin güçlendirme, istinat duvarları, erozyon kontrolü ve hidrolik yapılarda kullanılmak üzere fabrikamızda üretilmektedir. Forcell; yüksek yoğunluklu polietilenin levhalarından elde edilen delikli şeritlerin ultrasonik kaynak ile birleştirilmiş üç boyutlu petek şekilli hücrelerdir. 250 mm ile 880 mm kaynak mesafesi, 75 mm ile 300 mm hücre duvarı yüksekliği ve 1,3 ile 2 mm kalınlar arasında farklı ürün konfigürasyonlarıyla üretebilmekteyiz. Farklı panel ebatları, hammadde özellikleri ile delikli veya deliksiz olarak uygun kullanım şeklini sağlayacak şekilde proje taleplerine göre hazırlanmaktadır.

Asfalt Kimyasalları

Soyulma önleyici, işlenebilirlik arttırıcı, soğuk yama katkıları, derz dolgu macunu gibi kimyasal formüllü firmamıza ait olan bir asfalt çok asfalt kimyasalını üretebilmekteyiz. İlk yerli soyulma önleyici katkının üreticisi olarak, giderek artan ürün yelpazemiz ile ülkemizin dışa bağımlılığını azaltmayı hedefliyoruz.

Asfalt Emülsiyonları

Fabrikamızda kurduğumuz son teknoloji donanıma sahip emülsiyon üretim tesisine sahibiz. Karayolları ve uluslararası şartnamelerde geçen emülsiyon türlerinin SBS veya Lateks ile modifiye edilmiş tiplerini üretebilmekteyiz. Polimer Modifiye Bitüm, Sathi Kaplama, Koruyucu Sathi Kaplama ve MikroJet uygulamalarında ürettiğimiz emülsiyonlar vazgeçilmez ürünlerdir.

Polimer Modifiye Bitüm Üretim Hattı

Sathi kaplama uygulamalarında Polimer Modifiye Bitüm, daha dayanıklı ve uzun ömürlü sathi kaplama tekniklerine olanak sağlar. Üretim hattımızda SBS veya Lateks gibi modifiye edici katkıları uygun şartlarda karışımı gerçekleşmektedir. Ar-Ge Merkezimiz tarafından Karayolları Teknik Şartnamelerine uygun olarak geliştirilmeye devam eden ürünlerimiz, en yeni teknolojilerle geliştirilmiş fabrikamızda üretilmektedir.

HiperCell Üretim Hattı

Taş Mastik Asfalt uygulamasında kullanılan yüksek performanslı, Karayolları Teknik Şartnamesine ve uluslararası kullanım şartnamelerine uygun HiperCell selülozik elyaf üretimi yapıyoruz.

Epoksi Üretim Hattı

Epoksi ürünleri, epoksi esaslı mermer sağlamlaşıtırıcılarıdır. Mermer Epoksisi, Blok Bohçalama Jelleri ve Mermer Plaka Jelleri olmak üzere sizlerin hizmetinize sunuyoruz. Farklı iklim ve kullanım şartlarına uygun, farklı sürelerde kürlenebilen, üreticinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere Ar-Ge merkezimiz ile sizlere özel geliştiriyor ve fabrikamızda üretimini gerçekleştiriyoruz.

Dübel Üretim Hattı

Tüm tuğla, gaz beton ve beton duvar elamanları için en uygun teknik ve fiziksel özelliklere sahip geniş başlıklı, farklı tırnak tasarımına sahip, plastik veya çelik olarak en zor şantiye uygulama ve şartlarına uygun olarak üretimini yapmaktayız.

Bitüm Esaslı Yalıtım Ürünleri

Bitim esaslı yalıtım ürünlerimiz; yalıtım sektöründe kullanılan, temellerde ve cephe yalıtım ürünlerinin ön elamanı olarak önemli kullanım alanına sahiptir. Fabrikamızdaki bitüm modifiye tesisimizde, sürme izolasyon yalıtım malzemelerini tek veya çift kompenentli olarak üretim yapabilmekteyiz.